Doel van de training

Deze training is gericht op teams en organisaties die de veerkracht van hun teams willen verhogen zodat ze beter met verandering en tegenslagen kunnen omgaan. Deze training wordt op maat gemaakt voor jouw team of organisatie. Een workshop kan 2 uur duren of meerdere bijeenkomsten over alle aspecten die bij mentale veerkracht komen kijken. Na afloop van de workshop/ training kan jouw organisatie of jouw team sneller zichzelf herpakken na een tegenslag, beter omgaan met emoties en vaker en langer in een positieve state of mind bevinden. Je leert wanneer je welke tools kunt inzetten om in een positieve mindset te blijven ondanks dat er tegenvallende resultaten zijn. Deze training kan op team-niveau worden gegeven en ook op board-niveau.

Herken je dit bij jezelf of bij je teamleden?

Wat levert het op?

Resultaten

  • Meer tijd in een positieve state of mind

  • Ontspannen in een moeilijke situatie

  • Meer focus en zelfvertrouwen

  • Hogere productiviteit

  • Betere team-/ bedrijfsresultaten

Resilience means you experience, you feel, you fail, you hurt. You fall. But you keep going. – Yasmin Mogahed

Masterclasses

Op maat masterclasses van 2 uur tot een hele dag op het gebied van (mentale) veerkracht & Adversity Quotient. Theorie gecombineerd met oefeningen, zodat je de theorie meteen in de praktijk kan brengen.

1-op-1

De training kan uitgebreid worden met 1-op-1 coaching, zodat je persoonlijke situaties kan inbrengen, je bewustzijn wordt vergroot en waardoor de verandering echt kan integreren.

Voorwaarden & condities

  1. De training kan alleen van toegevoegde waarde zijn als deelnemers de intentie hebben om tot reflectie te komen en hier concreet mee aan de slag te gaan.
  2. Alle materialen die gebruikt worden tijdens de training worden ter beschikking gesteld aan de deelnemers. Deze zijn in redelijkerwijs toegestaan toe te passen in de praktijk. Het gebruiken of dupliceren van trainingsmaterialen voor andere doeleinden is nadrukkelijk verboden.
  3. Algemene Voorwaarden van NVD Coaching & Consulting zijn van toepassing

“….Nienke kan gesprekken effectief faciliteren met onzichtbare hand. Haar scherpe observaties en praktische oplossingen stelt Nienke in dienst van deze facilitering/ coaching – ze blijft in gesprek met haar business partners…”

Hender Grievink, Charlie Temple

“…. her role as a coach towards the (junior) management layer in the company was remarkably well…”

Klaartje Kuypers, ZenithOptimedia

Veelgestelde vragen

Transformational Presence

Meditatietechnieken

Storytelling

Inzicht in wat veerkracht precies is

Inzicht in waarom mentale fitheid zo belangrijk is

Inzicht in eigen cognitieve processen en gedragspatronen

Beheersing van vaardigheden die je mentale veerkracht verhogen

Visie om Veerkracht toe te kunnen passen in de praktijk