Leiderschapstraining

Voor midden en hoger management

Deze training is eigenlijk een mini-retreat. 2 dagen (2 nachten) voor managers die authentiek leiderschap willen omarmen. Een training die leidt tot inzicht, verbinding en groei. Een bedrijf leiden begint bij eigen leiderschap. Wie ben jij en hoe kun jij als jezelf het bedrijf succesvol de toekomst in leiden op een manier die bij je past? Persoonlijke ontwikkeling meets strategische management aanpak.

Veerkracht training

Voor teams- en organisaties die willen werken aan mentale veerkracht

Met een snelveranderende wereld zijn organisaties en teams genoodzaakt om snel te schakelen en koers aan te passen waar nodig. Verandering hoort bij het leven, maar de ene individu kan daar beter mee omgaan dan de ander. We hebben het niet geleerd, hoe we om kunnen gaan met verandering en tegenslag. Mentaal veerkrachtige mensen staan sneller op nadat ze met een tegenslag hebben gehad en beschikken over kennis, kunde en vaardigheden om om te gaan met veranderingen. Als organisatie wil je dat je mensen veerkrachtig zijn, want als zij veerkrachtig zijn, dan is je organisatie dat ook.  Met deze training doen je teamleden meer zelfkennis op, leren ze kennis en vaardigheden waardoor ze veerkrachtiger in het leven staan en werken ze daarna met meer focus en meer zelfvertrouwen. Waardoor de productiviteit omhoog gaat, het ziekteverzuim omlaag en het werkplezier wordt vergroot. Ook als het even tegenzit.

Power of Choice

Voor teams en organisaties

Keuzes maken. Soms is het makkelijk, soms is het moeilijk en soms lijkt het onmogelijk. Keuzes bepalen de koers van jouzelf en van de organisatie. Maar hoe maak je keuzes in een tijd dat er een overload aan informatie is, alles wel prioriteit lijkt te hebben en dat je ook nog eens de beste of juiste keuze moet maken?

Waarom lijkt een keuze maken soms onmogelijk? Is keuze maken echt zo moeilijk? Of laten we ons afleiden? Verlammen we door de overload aan informatie of door de angst om het verkeerde te kiezen?

Leer hoe je makkelijker betere keuzes kunt maken. Geschikt voor teams en organisaties.

Regie over je leven

Voor ondernemers die aan hun business willen werken (en niet in)

Ondernemers zijn vaak ondernemer geworden voor de vrijheid die het geeft. Toch zijn er maar weinig ondernemers die daadwerkelijk vrijheid ervaren. Ze werken in hun business in plaats van aan hun business. Als jij (meer) regie wilt over je leven en over het runnen van je business dan is dit dé training voor jou. Zodat jij de ondernemer bent waarvoor je ondernemer bent geworden. Zodat je tijd hebt en ook daadwerkelijk besteedt aan de dingen die je leuk vindt. Zodat je meer rust in je hoofd ervaart, meer tijd kunt besteden aan je vrienden en familie en dat je business ook nog groeit en meer geld oplevert.

Veelgestelde vragen

Onderwerpen als veerkracht, mindset en (persoonlijk) leiderschap zijn mijn expertise

Alle trainingen kunnen in-company worden gegeven, al raad ik aan om de Leiderschapstraining op een externe locatie te doen, zodat je ook echt even ontkoppeld bent van werk en je volledig kunt focussen op je persoonlijke groei. Doordat je zelf groeit, groeit je onderneming ook.

Alle trainingen kunnen aangepast worden aan elke doelgroep. Spreekt het onderwerp je aan en heb je interesse in één van mijn trainingen? Stuur mij een bericht met wat je wilt en laten we samen kijken of het een match is.

Voor mensen die bereid zijn om diep te gaan en echt iets te willen leren. De inzichten kunnen confronterend zijn en dat is ook nodig om tot doorbraken te komen. Nieuwe dingen leren is je ook oncomfortabel voelen. De doelgroep staat genoemd bij de trainingen, behoor jij niet tot de doelgroep en ben je wel geinteresseerd? Stuur mij een berichtje en dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.

“Ik vond het een hele fijne les, goed om je bewust te zijn van je gevoel rondom een keuze. ”

Dorothy • Deelnemer The Power of Choice les

“Interactive, good participation and a real good mindset change motivation. ”

Anoniem • Deelnemer Regie over je leven, ABN AMRO

“Ben geïnspireerd geraakt door jouw wijze woorden vandaag. Meteen al twee vrienden van me bijgepraat over jouw wijsheid.”

Joanna • Deelnemer The Power of Choice les

“Good combination of activities (not too much theory) and also the vibe was great. ”

Anoniem • Deelnemer Regie over je leven, ABN AMRO

“Ik vond het interessant en kreeg weer wat eye-openers, zonder hard te hoeven werken.”

Corly • Deelnemer The Power of Choice les

“Thx voor de les vandaag! Heb mezelf weer een beetje beter leren kennen. Hier kan ik weer een stapje mee zetten.”

Sandra • Deelnemer The Power of Choice les