Spreker

Kenmerkend: authentiek, praktisch en duidelijk

Ik spreek op events, seminars en bij bedrijven over veerkracht, (persoonlijk) leiderschap, mindset en keuzes maken.

Mijn talks zijn nuchter, praktisch, down to earth en met concrete tips, uiteraard aangevuld met verhalen en sprekende voorbeelden uit de/ mijn praktijk. De presentatie pas ik aan op het programma. De meeste van mijn presentaties duren 45 minuten, maar korter of juist langer kan natuurlijk ook.

Bedrijven als PostNL, ICA Young Professionals en De Nationale Gezondheidsbeurs gingen je voor.


Organiseer je een paneldiscussie of een event zonder groot budget maar waarvan je wel denkt dat het een match made in heaven is? Je kan altijd een berichtje sturen.

Onderwerpen

Om je een idee te geven, schroom niet om te vragen om iets op maat

De kracht van keuze

Iedereen kent de kracht van keuze, maar in een tijd dat we keuze te over hebben en een overload aan informatie is het moeilijk kiezen. Hoe kom je nu tot een keuze? Met praktische tips waar het vaak fout gaat.

Veerkracht; de weg naar succes

Verandering is inherent aan het leven, tegenslagen zijn ook onderdeel van het proces. Hoe kun je veerkrachtig zijn en blijven? En hoe kun je tegenslagen voor je laten werken? Met praktische tips hoe je kunt werken aan je veerkracht.

Regisseur van je leven

Durf jij richting aan je leven te geven? Of laat jij je overvallen door wat er op je pad komt en geef je daar richting eraan? Is het leven maakbaar? Nee, maar je hebt veel meer invloed dan je je vaak realiseert. Met praktische tips hoe je jouw invloed kunt vergroten.

De kracht van vragen stellen

Praat jij om gehoord te willen worden? Luister jij om te reageren? Wil jij dingen echt oplossen of wil je het snel fixen? Hoe werk je nu echt aan de kern van zaken? Met praktische tips waar het vaak fout gaat.

Authenticiteit

Authenticiteit is een buzz-word. In een wereld met fake-news, met het gebruik van filters of foto’s en fillers in real-life is authenticiteit belangrijker dan ooit. Maar ergens bij willen horen, voldoen aan de verwachtingen en in de vergelijking met anderen is dat ontzettend moeilijk. Waar laat je je door tegenhouden, wat zijn je patronen en hoe kun je daar doorheen breken? Dat is wat ik deel in mijn talk.

“Zo leuk en leerzaam! Gisteren heb ik samen met mijn collega’s van PostNL recruitment een aansprekende presentatie mogen bijwonen van Nienke van Dijk over ‘Veerkracht’. Tevens hebben we haar boek ‘The Power of Choice’ in ontvangst mogen nemen.”

Debora Nelissen, PostNL

“Wat spreek jij met gemak en wat straal jij een kracht uit. Onwijs inspirerend.”

Aanwezige bij boekpresentatie

“Je staat er vol vertrouwen en krachtig op het podium en toch ook kwetsbaar.”

Aanwezige bij De Bewustzijn School

“Authentiek gebracht.”

Aanwezige bij The Hotelschool The Hague