Doel van de training

Deze training is gericht op teams en organisaties die makkelijker betere keuzes willen leren maken zodat de voortgang van projecten en processen efficienter verloopt. Deze training wordt op maat gemaakt voor jouw team of organisatie. Een workshop kan 2 uur duren of meerdere bijeenkomsten over alle aspecten die bij keuzes komen kijken. Na afloop van de workshop/ training kan jouw organisatie of jouw team sneller, makkelijker betere keuzes maken. Je leert wanneer je welke tools kunt inzetten om tot een keuze te komen. Deze training kan op team-niveau worden gegeven en ook op board-niveau.

Herken je dit?

Wat levert het op?

Resultaten

  • Makkelijker betere keuzes maken

  • Tijdsbesparing

  • Efficienter proces

  • Betere team-/ bedrijfsresultaten

  • Meer inzicht in wat echt belangrijk is

Every choice you make has an end result – Zig Ziglar

Masterclasses

Op maat masterclasses van 2 uur tot een hele dag op het gebied van keuzes maken. Theorie gecombineerd met oefeningen, zodat je de theorie meteen in de praktijk kan brengen.

1-op-1

De training kan uitgebreid worden met 1-op-1 coaching, zodat je persoonlijke ontwikkeling een boost krijgt en je leiderschap naar the next level gaat.

Voorwaarden & condities

  1. De training kan alleen van toegevoegde waarde zijn als deelnemers de intentie hebben om tot reflectie te komen en hier concreet mee aan de slag te gaan.
  2. Alle materialen die gebruikt worden tijdens de training worden ter beschikking gesteld aan de deelnemers. Deze zijn in redelijkerwijs toegestaan toe te passen in de praktijk. Het gebruiken of dupliceren van trainingsmaterialen voor andere doeleinden is nadrukkelijk verboden.
  3. Algemene voorwaarden van NVD Coaching & Consulting zijn van toepassing

“….Nienke kan gesprekken effectief faciliteren met onzichtbare hand. Haar scherpe observaties en praktische oplossingen stelt Nienke in dienst van deze facilitering/ coaching – ze blijft in gesprek met haar business partners…”

Hender Grievink, Charlie Temple

“…. her role as a coach towards the (junior) management layer in the company was remarkably well…”

Klaartje Kuypers, ZenithOptimedia

Veelgestelde vragen

Transformational Presence

Meditatietechnieken

Inzicht in eigen voorkeursstijl keuzes maken

Inzicht in processen keuzes maken

Visie om Power of Choice effectief toe te kunnen passen in de praktijk