HR-diensten

Voor scale/ startups en MKB organisaties

HR-dienst.nl ontzorgt jou als ondernemer van een startup/ scaleup of MKB bedrijf op HR gebied. Jij als ondernemer hebt af en toe advies nodig, antwoorden op vragen of voor een periode expertise in huis zonder dat je meteen iemand daarvoor wil aannemen.

Of het nu op afstand is of op locatie, je hebt de benodigde expertise bij de hand. Er is van tevoren duidelijk afgestemd wat je krijgt tegen welke vergoeding. Wel zo fijn voor je financiële planning.

Als je onderneming groeit is professionalisering van je personele zaken essentieel. Zonder je team ben je nergens en je wilt dan zij duidelijkheid hebben. Zowel groei als verandering vraagt om een solide HR fundament waarop je als ondernemer verder kunt bouwen, zodat jij en je team ook echt met de business bezig kan zijn. HR-dienst.nl heeft vijftien jaar ervaring in de volle breedte van het vak. Er is een passende oplossing voor jouw bedrijf, startup/ scaleup of MKB, dat behoefte heeft aan HR ondersteuning.

Het is tijd om van alle losse eindjes één geheel te maken, om goedwerkende HR instrumenten te implementeren en de basis goed te regelen, zodat het voor jou als ondernemer en voor je team goed geregeld is.

Een HR afdeling op afstand. Vragen van jezelfals ondernemer of manager of vanje team kunnen stellen aan een specialist. Als je een team hebt, dan heb je ook te maken met de bijbehorende wettelijke regelingen die door uitvoeringsinstanties als UWV en de Belastingdienst gehandhaaft worden. Jij als ondernemer wil daar niet mee bezig zijn, maar je wilt wel dat het goed geregeld is. HR-dienst.nl is jouw vraagbaak als het gaat om de wettelijke regelingen en met een goede HR Adviseur aan je zijde beperk je risico’s en voorkom je personele problemen.

HR-dienst.nl is in te zetten als expert en extra capaciteit op locatie. Bijvoorbeeld door de (langdurige) afwezigheid van een medewerker, bij een project dat veel specialistische kennis vraagt of dat veel tijd en aandacht vraagt van je HR afdeling. Op interim/ freelance basis bieden wij voor een langere periode een passende oplossing.

HR-dienst.nl

Voor startup, scaleup en MKB organisaties

HR-dienst.nl is een onderdeel van NVD Coaching & Consulting en richt zich op startup/ scaleups en MKB-bedrijven. Om hen te voorzien van HR support door middel van HR dienstverlening op afroep of op interim/ freelance basis. 100% committed om je te ondersteunen op HR beleid en strategie. Zowel op afstand als op locatie. Een professionele HR Business Partner die met je meedenkt over (toekomstig) personeelsbeleid en up-to-date is van de laatste HR en arbeidswetgeving.

“Nienke is een van de beste en meest allround HR business partners met wie ik heb gewerkt. Ze kan gesprekken effectief faciliteren met onzichtbare hand. Haar scherpe observaties en praktische oplossingen stelt Nienke in dienst van deze facilitering/ coaching – ze blijft in gesprek met haar business partners. Nienke laat ook geen bal vallen als het aankomt op de administratieve of operationele kant van HR; ze kent alle ‘regels van het spel.”
Hender Grievink, Charlie Temple
“We zijn erg positief over de diensten. Ons bedrijf is in een rap tempo aan het groeien en we nemen meer en meer mensen aan – hoog tijd dus om wat meer aandacht te besteden aan HR. HR-dienst.nl heeft een algemene check bij ons gedaan en ons o.a. geholpen met het schrijven van een personeelshandboek. Erg fijn om input te krijgen van iemand die zo ervaren is op het gebied van HR en personeel. Daarnaast is Nienke van HR-dienst.nl ook gewoon een erg fijn persoon om mee samen te werken en we raden haar dan ook zeker aan!”
Anke Kuik, Faktor
“Next to her excellent performance on the more practical side of her job, she is an HR manager with a strong strategic view and focus (also on the organization as a whole). Also, her role as a coach towards the (junior) management layer in the company was remarkably well. She is a fast learner!”
Klaartje Kuypers, ZenithOptimedia
“Nienke is a very professional, experienced and thorough HR director. She knows and understands how to maintain the delicate balance between the employees’ interests and being part of the management team. Highly effective, a strong management team member with a strategic vision, a reflective non-judging opinion and always with a smile.”
Thijs Muller, Havas Media